Talajerő plusz Kft.

A cég 1992-ben alakult Talajerőgazdálkodás kkt. néven, majd 2010-től Talajerő plusz Kft. néven változatlan összetételben és szaktanácsadókkal működik tovább, s azóta is kizárólag agrokémiai, trágyázási szaktanácsadással foglalkozik.

Vezetője, dr. Horváth József és vezető szaktanácsadója Kővágó János is bejegyzett szaktanácsadóként dolgozik.

A trágyázási szaktanácsadás vonatkozásában mind a partnerkört (több mint 170 nagyüzem és 600-800 kistermelő), mind a szaktanácsolt terület nagyságát tekintve az ország legnagyobb ilyen jellegű cége vagyunk.

A szaktanácsadáshoz szükséges talajmintavételt is mi végezzük el, mivel csak szakszerű mintavétel alapján lehet a területre valóban jellemző a talajvizsgálati eredmény.

A szaktanácsadási munka nagy része talajvizsgálatokra alapozott trágyázási szaktanácsadás, de az utóbbi években már 25.000 ha-on végeztünk ásványi-N vizsgálatokon, és növényvizsgálatokon alapuló, speciálisan az adott évi gabona fejtrágyázásra vonatkozó nitrogén-trágyázási szaktanácsadást is.

Munkánkhoz tartozik a precíziós tápanyag-gazdálkodáshoz szükséges műholdas mintavétel és az ehhez szükséges speciális szaktanácsadás is.

A saját fejlesztésű szaktanácsadási módszer célja: a tápanyag-gazdálkodásra rendelkezésre álló pénz lehető leghatékonyabb felhasználása.

Kapcsolat

Precíziós tápanyag-gazdálkodáshoz szükséges műholdas mintavételt és szaktanácsadást is végzünk.

Iroda

Telefon: (82) 510-110
Fax: (82) 510-111
7400 Kaposvár, Petőfi u. 11.